23
Maj

Produktchefen har ordet: FLEX PLAINLINE

En vägg är en vägg, eller? Inte riktigt. En systemvägg med osynliga skarvar, exklusiv ytfinish och ljudvärden utöver det vanliga är detaljer som bidrar till det intryck som möter såväl medarbetare som besökare.

23
Maj

Hälsa på våra nya montörer!

FLEX fortsätter växa!
I region Väst välkomnar vi tre glasmästare i vårt montörsgäng. Fingertoppskänsla, precision och noggrannhet när den är som bäst!

23
Maj

Aktivt miljöarbete ger stora fördelar

Ett helhetstänk kring kvalitet och miljö som genomsyrar hela företaget är bra för planeten och bra för kunderna. Med en up-do-date ISO-certifiering ger vi våra kunder en kvalitetsgaranti som inkluderar såväl våra produkter som vårt miljöarbete, hela vägen från produktion till återanvändning och återvinning.

9
Apr

Produktchefen har ordet: FLEX PHONEBOX

Tala ostört i en öppen kontorsmiljö. FLEX PHONEBOX är en smart, smidig och ekonomisk lösning.

9
Apr

Månadens FLEXare: Mikael Hedlund

Månadens FLEXare: Mikael Hedlund
 Projektsäljare, region Stockholm Du har precis bytt tjänst inom FLEX, berätta lite om det! Ja, efter att ha jobbat som montör på FLEX i drygt åtta år började jag nu i januari som projektsäljare. Jag trivs väldigt bra på FLEX så när jag i höstas kände mig redo för nya utmaningar, hörde jag mig för om

Read more

2
Mar

Produktchefen har ordet: FLEX produktråd

”I vår bransch sker produktutveckling ofta på ett av två sätt: antingen lämnar säljarna in önskemål om nya produkter som sedan produceras, eller så tar produktionen fram nya produkter som det sedan är upp till säljarna att kommunicera ut. På FLEX arbetar vi istället med ett Produktråd där representanter från hela organisationen gemensamt diskuterar behov och tar fram lösningar. Det

Read more