Karriär

Söker du en spännande utmaning?

Jobba med systemväggar och undertak i trevlig arbetsmiljö som

Montör på Flex Interior Systems

På Flex är vi kända för att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer. För att säkerställa kvalitet hela vägen levererar och monterar våra egna montörer systemväggsprodukterna och undertakslösningarna som gett oss stor framgång på marknaden.

Nu söker vi dig som är finsnickare, inredare/montör och som vill arbeta med montering av våra produkter i SKÅNEREGIONEN. Du arbetar huvudsakligen inomhus i slutskedet av byggprocessen där vi färdigställer moderna kontorsmiljöer.

Detta innebär att du får en mycket trevlig arbetsmiljö, våra produkter är färdigbehandlade snickerier och väggar. Läs mer om oss på flex.se.

Vi räknar med att du är ordningsam, serviceinriktad och har en utpräglad känsla för god kvalitet. Du och dina arbetskamrater agerar ofta självständigt på arbetsplatserna, vilket gör att du blir en av våra ambassadörer på marknaden.

Du måste ha körkort och bil eftersom du behöver kunna förflytta dig inom regionen. Din tjänst innebär ibland arbete på annan ort, tillfälligt och i mindre omfattning.

Välkommen med din ansökan!

Hör av dig till Niclas 073-6330247 eller mail: n.jacobsson@flex.se

ENSKILDA RUM

Vi hjälper dig att forma rum för integritet och avskilt arbete där tystnaden är ett krav för att behålla fokus. Intill men ändå avskilt.

SAMTALSRUM

Vi hjälper dig med lösningarna utifrån dina visioner. Tillsammans formar vi samtalsrum för kollegor och kunder.

MÖTESRUM

Vi hjälper dig att forma mötesrum för avskildhet, trivsel och givande diskussioner på arbetsplatsen.